Wie zijn wij

SBlooming is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de in- en outdoor groene aankleding van bijvoorbeeld bedrijfsgebouwen en evenementen. Ook is SBlooming uw betrouwbare leverancier van allerlei soorten bloemwerken. Wij kunnen u adviseren over bepaalde keuzes waar u voor staat en wij kunnen uw ideeën omzetten naar werkelijkheid.

In oktober 2012 richtte Stef Berkhout het bedrijf op. Na vele verschillende bijbaantjes in de groensector, en naast zijn huidige opleiding aan de agrarische school, vond hij het tijd om voor zichzelf te beginnen en zijn dromen na te jagen. Zijn kennis van, en passie voor bloemen en planten kan hij omzetten in passende bedrijfsconcepten. Bij Producten en diensten kunt u lezen wat SBlooming voor uw bedrijf kan betekenen.

-

-

SBlooming is een jong en pas gestart bedrijf dat bloemen en planten kan leveren op bestelling. Muziekvereniging Fanfare Crescendo uit de Weere heeft een aantal keren een order geplaatst voor het leveren van boeketten. Deze boeketten zagen er zeer verzorgd uit en voldeden aan onze wensen, de prijs/kwaliteit verhouding was prima. Ook tijdens ons rock-concert dat wij hebben gehouden in 2012 heeft SBlooming gezorgd voor de aankleding van de zaal, middels plantenbakken in de concertzaal. Ook hier waren wij zeer tevreden over.
Gerard Sneek, Voorzitter Fanfare Crescendo

Sinds 2012 verzorgt SBlooming onze groenvoorziening. Stef Bekhout adviseert, verzorgt en onderhoudt ons terras op een A1 locatie aan de Grote Zeesluis in Muiden. Hierdoor ziet het er verzorgd en zeer fleurig uit. Met Koningsdag hing de sluis vol met 60 bloembakken met oranje planten en nu hebben deze plaatsgemaakt voor frisse zomerstyle.
Ruurd Kleuver, Café ome Ko

“SBlooming heeft bij Natuur & Welzijn in Benningbroek plantenbakken geplaatst met perkplantjes die prima pasten bij de kleuren van ons logo. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de plantjes en hoe het allemaal geplaatst is. Wij zullen in de toekomst SBlooming zeker weer benaderen voor vervanging van de planten voor de plantenbakken”
Toos Rood-Glas, Natuur & Welzijn Benningbroek